terug naar dashboardterug naar vorige paginaMededelingen

Mededelingen

• SCHOOLGIDS 2018-2019 ONLINE De nieuwe schoolgids is hier online te raadplegen. Aan het begin van het schooljaar ontvangen de leerlingen op school een mini-gids met daarin handige informatie.
  • NIEUWE PRIVACYWET Wij verwerken van onze leerlingen en medewerkers persoonsgegevens. Wij hechten eraan de verplichtingen vanuit de (aangescherpte) privacywetgeving op een juiste en transparante wijze uit te voeren. Meer hierover is te lezen op de website van onze scholengroep: www.vova.nl.
  • AMSTERDAMSE PRO-/VSO-SCHOLEN KRIJGEN EUROPESE SUBSIDIE Graag uw aandacht voor een brief van het ESF en de Gemeente Amsterdam.
  • PRESENTIS Je kunt inloggen op Presentis met je eigen inloggegevens. Om de Presentis web-based versie zo goed mogelijk te laten lopen is het belangrijk één van de volgende browsers te gebruiken: 1) Google Chrome, 2) Microsoft EDGE (Windows 10), 3) Safari (Apple).
  • LEERPLICHT INFORMATIE Alle regels, afspraken en antwoorden op de meest gestelde vragen staan in de informatiefolder Leerplicht van de Gemeente Amsterdam.