Culturele activiteiten

In de afgelopen weken hebben er veel culturele activiteiten plaatsgevonden en in de komende weken zullen er nog heel veel volgen.

Vooral leerjaar 1 heeft het getroffen met de culturele activiteiten. In de afgelopen weken hebben ze onder andere muziekgebouw aan het IJ bezocht, een try out van het Nederlands Philharmonisch orkest mogen bijwonen en hebben ze een leuke filmworkshop gedaan. LNA1 heeft zich ook kunnen vermaken bij de Soundlabworkshop in het muziekgebouw aan het IJ, waarbij ze met speciaal ontworpen muziekinstrumenten ritmes hebben geoefend en voor elkaar hebben opgetreden. Klas 1A, 2A, en 2B hebben de try out van ‘De day- en nachtegaal’ (Nederlands Philharmonisch orkest) bijgewoond in de koepelkerk.

Ook binnen het schoolgebouw kregen de culturele activiteiten een plek: klas 1A heeft in groepjes sketches gemaakt van de schoolregels. Hiervoor hebben ze zelf het scenario geschreven, het storyboard gemaakt, zelf geacteerd en zelf gefilmd. Het resultaat mocht er wezen!

In de komende weken gaan er nog klassen naar het Tropenmuseum, documentaire festival IDFA en naar het Bijlmerparktheater.

Klik hier voor het fotoalbum van deze culturele activiteiten.