LUCA - Kunst in het Vondelpark

Soulaiman el Jattari van het LUCA is een van de winnaars van de beeldenwedstrijd ter ere van het 150 jarig bestaan van het Vondelpark. Burgemeester Eberhard van der Laan, Prins Maurits en prinses Marilène zijn samen met hun kinderen aanwezig bij de officiële opening van de beeldenroute ARTZUID Junior. Deze wordt geopend door Lieke van Lexmond, jurylid educatief kunstproject. De vele bezoekers hebben Soulaimans beeld zien schitteren in het water!

Het is een expositie van 20 kunstwerken die ontworpen zijn door scholieren en uitgevoerd door professionele kunstenaars. Dit is het resultaat van een educatief kunstproject waar 32 scholen en 160 leerlingen aan hebben meegedaan.
Op www.artzuid.nl kun je een gratis app downloaden. De app is inclusief een routekaart en biedt educatieve vragen en antwoorden bij de beelden.

Voor een uitgebreid fotoverslag, klik hier.