Goede doelen markt op het LUCA

Donderdag 19 januari organiseerden we een goede doelen markt. Dit deden we in samenwerking met Day for Change. Er werd maar liefst €435,- opgehaald. De opbrengst is voor het Aflatoun programma voor kinderen in Senegal.

De goede doelen markt vond plaats in de aula. Leerlingen uit klas 1, 2, 3 en de LN-klassen verkochten allerlei zelfgemaakte kunstwerken en lekkernijen. Youngsterdam TV van Jongerenwerk Dynamo Amsterdam Oost was er ook. Bekijk hun filmpje onderaan dit bericht.

Microkrediet
De goede doelen markt was het slot van de projectweek met Day for Change waarin de leerlingen van onze school leerden over microkrediet. Ook tijdens hun stage hebben sommige leerlingen hun beste beentje voorgezet voor het goede doel. Zie hieronder het filmpje.

Youngsterdam TV op onze goede doelen markt