Informatie voor groep 8!

Weet jij al naar welke middelbare school je wilt? De invulling van de open dagen is anders vanwege corona. Maar je bent van harte welkom om kennis te maken met onze school!

Algemene informatie over het maken van de juiste keuze
Speciaal voor leerlingen uit groep 8 is er een flyer met informatie gemaakt met allerlei tips. Je kunt ook op deze site terecht: www.VOschoolkeuze020.nl.

Wat biedt het praktijkonderwijs in Amsterdam?
Er is ook een speciale film gemaakt over het praktijkonderwijs in het algemeen.

Speurders van A'dam bij het LUCA
Misschien is de LUCA Praktijkschool iets voor jou? Het LUCA is een kleine, gezellige school. Je doet heel veel met je handen en dat is heel leuk. Neem samen met Valentino en Bobbi gauw een kijkje in de school.

Onze school bezoeken? Maak een afspraak!
De invulling van de open dagen is anders vanwege Corona. Wil je onze school bezoeken? Je bent van harte welkom! Maak wel even een afspraak. Stuur een mail naar info@lucapraktijschool.vova.nl of bel
(020) 579 71 50 en vraag naar mevrouw Wijntuin.