Onze eerstejaars winnen de regioprijs van de Smokefree Challenge

Onze eerstejaars zijn dankzij hun succesvolle deelname aan de jaarlijkse Smokefree Challenge in de prijzen gevallen. Ze mochten met de klas een dagje uit kiezen en zijn onlangs met z 'n allen naar Duinrell geweest.

Tijdens hun lessen Dienstverlening en Welzijn (D&W) hebben ze geleerd wat voor effect roken op je lichaam heeft. Daarna hebben ze als klas afgesproken om niet te gaan roken en dat hebben ze tot nu toe volgehouden. Ook hebben ze tijdens een les Beeldende Vorming een poster ontworpen die de voordelen van niet-roken liet zien.

Omdat ze de als klas de Smokefree Challenge hebben volgehouden én omdat ze de mooiste poster van de regio hebben gemaakt, mochten ze op kosten van de GGD een klassenuitje kiezen. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar toch erg leuk dat ze met de hele klas onder lestijd naar Duinrell zijn geweest.