3.1 Wat bieden wij onze leerlingen?

Er wordt gewerkt met een heel rustig en herkenbaar rooster dat vier dagen in de week hetzelfde is in de opbouw.

Leerjaar 1 en 2
Start van de dag om 8.30 uur met het opstartmoment.
8.50 tot 10.30 uur leerpleinen, de vakken Nederlands en rekenen
10.45 tot 15.15 uur praktische vakken, LO en beeldende vorming.

Op de vrijdag sluiten we week af met keuzevakken. De keuzevakken geven een beeld van de activiteiten die leerlingen kunnen uitvoeren in het kader van vrije tijd besteding. De leerlingen maken kennis met een breed scala aan activiteiten, dit varieert van Atletiek, via Italiaans koken, Spaanse les, yoga, zelfverdediging tot zwemmen en nog veel meer.

Twee keer per dag is er een pauzemoment, van 10.30 uur tot 10.45 uur en van 12.45 uur tot 13.15 uur. Tijdens de pauze kunnen de leerlingen gebruik maken van het verantwoorde assortiment lunchgerechten dat door leerlingen wordt bereid in de horecakeuken.