3.6 Praktische informatie

Onderstaande tekst is voor de leerlingen geschreven, we hopen van harte dat de ouders en verzorgers met de leerlingen het belang van goede voorbereiding willen bespreken.

Als je naar school komt is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Een etui met een pen, potloden of stiften mag niet ontbreken.

Ook heb je sportkleding nodig, binnen sportschoenen met een witte zool, een katoenen sportshirt en een korte broek.

Omdat we veel activiteiten buiten de school hebben is het belangrijk dat de je een OV-kaart bij je hebt met voldoende saldo.

Belangrijk is het ook dat je goed gegeten hebt als je naar school gaat. Het ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag.
De school heeft het diploma “gezonde kantine”, daar zijn we best heel blij mee en trots op. Er is op school dus heel veel lekker en verantwoord eten en drinken te koop.
Op school vinden we het niet goed dat er ongezonde producten worden gegeten waar de meeste leerlingen ook nog eens heel onrustig van worden, energydrankjes, grote flessenfrisdrank, chips etc. dat is op school niet toegestaan.